Giulietta, Türkiye ve çevresinde geniş ölçekte sürdürülebilir, yüksek kaliteli taze dondurulmuş makarna ve unlu mamülleri üretimine ve geliştirilmesine kendini adamıştır.
Giulietta, Türkiye ve çevresinde geniş ölçekte sürdürülebilir, yüksek kaliteli taze dondurulmuş makarna ve unlu mamülleri üretimine ve geliştirilmesine kendini adamıştır.
Giulietta, Türkiye ve çevresinde geniş ölçekte sürdürülebilir, yüksek kaliteli taze dondurulmuş makarna ve unlu mamülleri üretimine ve geliştirilmesine kendini adamıştır.
2016 yılında kurulan ve 2020 yılında Tumenbatur Grubu tarafından satın alınan Giulietta, taze dondurulmuş unlu mamülleri ve makarna ürünleri üretiyor; Sürdürülebilir ürün kalitesini sağlamak amacıyla tam donanımlı ileri teknoloji şoklama ve derin dondurma sistemleriyle donatılmış İzmir/Torbalı tesisinde İsviçre ve İtalyan teknolojisi kullanılıyor.
Ürünler
Çok çeşitli unlu mamülleri, makarna, pizza, çörek üretiyoruz. Taze dondurulmuş unlu mamülleri ve makarna için B2B müşterilere tek noktadan hizmet veriyoruz.
Giulietta, Türkiye'nin Ege kıyısında, İzmir'in Torbalı ilçesinde yer almaktadır. Torbalı bölgesi Türkiye'nin sebze ve meyve üretiminin büyük bir kısmını gerçekleştirmektedir.
2016 yılında İzmir Torbalı’ da üretim
faaliyetine başlayan Giulietta, 2020
yılında Mahmut Tumenbatur tarafından
devralınmıştır. İsviçre ve İtalyan makina
ve teknolojisi ile yenilenen fabrikamızda
geleneksel Avrupa mutfağının makarna
ve unlu mamül lezzetlerini taze ve donuk
olarak Dünya pazarlarına sunuyoruz.