Hakkımızda
Giulietta Gourmet Food Art
Giulietta commits and focuses on production and development of sustainable, high quality fresh frozen bakery & pasta products at scale in and around Turkey.
2016 yılında İzmir Torbalı’ da üretim faaliyetine başlayan Giulietta, 2020 yılında Mahmut Tumenbatur tarafından devralınmıştır. İsviçre ve İtalyan makina ve teknolojisi ile yenilenen fabrikamızda geleneksel Avrupa mutfağının makarna ve unlu mamül lezzetlerini taze ve donuk olarak Dünya pazarlarına sunuyoruz.
Kurucunun Mesajı
Giulietta, geleneksel Avrupa unlu mamül ve makarna tarifleri kullanarak yüksek teknolojiyle donanımlı makine ve ekipmanlarıyla ürettiği ürünlerini (-40˚C) şoklayarak tazeliğini koruyacak şekilde dondurup antibakteriyel malzeme içeren ambalaj ile paketlemektedir.
Günlük beslenme programı unlu mamüller ve hatta makarna ve çeşitleri içermeyen bir insanı, ırkı ve coğrafyası ne olursa olsun hayal etmek gerçekten zor.
Planetimiz, üzerinde yaşayan 8 milyar insanı besleme konusunu hem zorlayıcı hem de yaratıcı olmayı gerektiren bir olgu olarak görmektedir.
Gıda israfının önlenmesi, sürdürülebilir ve besleyici özelliği yüksek gıda üretimi yapmak daha sağlıklı ve mutlu bir evren için odaklanılması zorunlu alanlardır
Unlu mamul ve makarna ürünlerimizin vitamin, mineral gibi gerekli ve yeterli besin özelliklerini içermesi için kaliteli malzeme kullanmaya dikkat etmemiz gerektiğini sürekli kendimize hatırlatıyoruz.
Unlu mamulleri ve makarna ürünlerini her ne kadar taze ve yüksek kaliteli malzeme ile üretmek bir ön koşul olsa da, maalesef yeterli gelmemektedir. Ancak bu ürünleri çok yüksek derecelerde şoklayıp dondurarak (-40˚C gibi) hem tazeliğini korumasını sağlayabiliriz hem de beslenme alanında karşılaştığımız zorluklara çözüm üretebiliriz.
Günümüzde, orta ölçekli unlu mamül üreticileri fiyat kalite bağlamında doğru ürün çeşitliliğini oluşturma ihtiyacı içindeler. Giulietta’nın mevcut pazar talebi ve gereksinimlerinden kaynaklanan bu ihtiyaçları karşılamak için doğru cevap olduğuna inanıyorum.